Over ons

 • Beste deelnemers en/of familie/vrienden/verzorgers van deelnemers aan Breehoek zonder Drempels,

  Beste deelnemers en/of familie/vrienden/verzorgers van deelnemers aan Breehoek zonder Drempels,

  Beste deelnemers en/of familie/vrienden/verzorgers van deelnemers aan Breehoek zonder Drempels,

  Al een heel aantal jaren mogen we jullie begroeten bij Breehoek zonder Drempels, het sport-, spel- en muziekevenement dat traditiegetrouw altijd op de 3e of 4e zaterdag in februari plaatsvindt in de Breehoek in Scherpenzeel. Zoals jullie wellicht weten, zijn twee zeer actieve dames na 10 jaar gestopt met de organisatie: Carla van de Wetering en Wilma van Ginkel. Zij hebben samen met Bianca van Setten aan de wieg gestaan van BZD. Dankzij hen en alle vrijwilligers is dit evenement een groot succes geworden.

  Er is nu een nieuwe werkgroep die graag een vervolg wil geven aan dit mooie evenement. Bianca blijft gelukkig betrokken bij de organisatie zodat de nieuwe mensen van haar kennis en ervaring gebruik kunnen maken. De nieuwe werkgroepleden zijn Thieske van Doorn-Verkerk, Trudy van Schaik, Marinthe Kramer, Nora Dankers en Huub van Amersfoort (Huub participeert namens JOS).

  BZD voor 2021 afgelast
  We hadden een datum vastgesteld voor BZD op 27 februari 2021. De werkgroep heeft echter besloten om vanwege corona BZD niet door te laten gaan. Het is uiterst onzeker hoe de toekomst eruit ziet en de kans is groot dat we ook tegen die tijd nog niet met grote(re) groepen bij elkaar kunnen komen. We hopen dat we vanaf 2022 BZD weer kunnen organiseren!

  Alternatief voor BZD 2021
  We vinden het als werkgroep erg jammer dat BZD niet door kan gaan en we denken daarom na over een coronaproof alternatief! Het idee is om in juni een fietstocht te organiseren vanaf de Breehoek met onderweg verschillende stempelposten met een leuke activiteit en diverse versnaperingen. We denken aan twee routes van bijv 7 a 10 km en 15 a 20 km. Bij de laatste stempelpost krijgt iedere deelnemer uiteraard een leuk aandenken. Deelnemers kunnen met hun eigen fiets deelnemen, maar wij kunnen ook aan diverse duo- en familiefietsen komen die te gebruiken zijn voor deze tocht.

  Onze vraag aan jullie
  Voordat wij concrete stappen zetten om dit te gaan organiseren, willen we peilen of er voldoende belangstelling is. Zouden jullie voor 10 december a.s. willen laten weten aan Nora Dankers of jullie mee zouden willen doen met een ‘Breehoek-fietstocht’ in juni? Dat kan door te antwoorden op deze mail of telefonisch: 06-46268910

  Wij kijken er zelf erg naar uit om op een andere manier toch iets leuks en sportiefs met elkaar te ondernemen!

  Alvast hartelijk dank voor uw reactie!

  Hartelijke groet,

  Het Breehoek zonder Drempels-team,
  Bianca, Thieske, Marinthe, Huub, Trudy en Nora

 • Over Breehoek Zonder Drempels

  Zaterdag 28 februari 2015 wordt het de 5e keer dat we een gezellige middag voor mensen met een beperking, organiseren.

  Alle kinderen en volwassenen met een beperking uit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren en omstreken zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden.