Over ons

 • Wie zijn wij?

  Het blijft bijzonder om met mensen met een beperking te werken maar ook om met hen plezier te maken. De middagen organiseren we nu voor de 5e keer en ieder jaar genieten we er zelf ook erg van.

  In 2009 kwam er een verzoek van mensen uit de programmaraad van Kulturhus “De Breehoek” om iets te organiseren voor mensen met een beperking. Al snel werd er een werkgroep gevormd met Bianca van Settten, Wilma van Ginkel en Carla van de Wetering. Alle drie hebben we een bepaalde affiniteit met mensen met een beperking. 

  Bianca heeft een oudere broer, hij woont nu in een begeleid wonen huis van Reinaerde. Zij is met hem opgegroeid en ook heeft zij zelf bij Reinaerde gewerkt. Momenteel werkt ze in de kinderopvang.

  Wilma is gymleerkracht en vanuit haar werk erg bekend met sportieve activiteiten. Zij werkt als leerkracht op de speciale basisschool de Vogelhorst in Barneveld. 

  Carla werkt nu in de kinderopvang maar heeft gewerkt op een speciale basisschool, de Emmaschool in Amersfoort en Dagverblijf de Rozelaar te Barneveld.

 • Over Breehoek Zonder Drempels

  Zaterdag 28 februari 2015 wordt het de 5e keer dat we een gezellige middag voor mensen met een beperking, organiseren.

  Alle kinderen en volwassenen met een beperking uit Scherpenzeel, Woudenberg, Renswoude, Lunteren en omstreken zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden.